Winterkleed Spitsgat kotter, Lease service Bootzeil

Te Koop

Wij ontvingen van een klant foto's van een spitsgat kotter.


Ik denk dat bevestiging met jullie rolletjes onderin de stalen stootrand het beste is. Mijn schip is een spitsgat kotter van ruim genomen 12 x 4 meter met teakhouten opbouw. De railing is een zeerailing, maar loopt niet rondom de kuip. Bovendien staan de scepters los op 15 cm stalen massieve pennen.

Ivm de bescherming van het hout is het van groot belang dat het zeil, noch de spanners het hout raken en kunnen schuren.

Ik zou graag een Hurricane frame met meermalen bruikbaar winterkleed bij voorkeur groen, willen en dit door professionals geplaatst en afgewerkt. Ik wil er zelf niets aan behoeven te doen, behalve hand en spandiensten. Het schip blijft in het water en moet gemakkelijk toegankelijk en goed geventileerd blijven. Het systeem moet voor de zomer makkelijk verwijderbaar en opruimbaar zijn. 

 

Graag jullie advies en offerte en de levertijd. 

———————————————————–

Bootzeil: reactie:

 

Beste Spitsgat kotter eigenaar,


Bedankt voor uw offerte aanvraag. Ik zal u hierbij zo volledig mogelijk adviseren over de mogelijkheden.
Wij hebben voor het afdekken van uw boot de ShapeX voor motorjachten.


Dit is een afdekzeil die voor 80% op maat is en die door u zelf of door de installateur voor de laatste 20% afgemaakt kan worden. 


Kosten voor uw boot van 12 meter: ShapeX – Endurance+ U kunt het zelf: kost voor uw boot €1450,- incl BTWEen los Hurricane frame: kost voor uw boot €290,- incl BTWInstallatie kosten €650,- incl BTW 

 

* Bootzeil lease: Wij hebben ook een optie om een Bootzeil te leasen vanaf 45,15 per maand bij een lease periode van 7 jaar.  

 dekzeil-motorboot spitsgat-kotter


ShapeX – endurance+ : Dit is een dekzeil van uitmuntende kwaliteit doek, dat op locatie in 1 dag 100% op maat te maken is bij u op locatie.   

- Wij maken een storm vast frame
- Het zeil is voor 80% af op locatie doen wij de laatste 20%

- Standaard al een stormvaste pasvorm
 


Past het?Bootzeil heeft honderden boot typen geanalyseerd. Wij hebben een database aangelegd met de maten van vele boten en hebben hieruit de belangrijkste maten weten te filteren. Deze maten gecombineerd met onze frames als uitgangspunt zorgen ervoor dat wij u een dekkleed kunnen leveren dat voor 80% op maat is. De laatste 20% doet u zelf middels de installatie handleiding.

 


Zeildoek: Endurance+ Grijs (helaas dus niet in het groen)


Dit doek is zeer geschikt om op locatie te  bewerken met meegeleverde de lijm en plak kit, ook wanneer u het zeildoek afknipt kan dit niet rafelen. 

Dit doek is super sterk en relatief licht. Het zeil is gesegmenteerd in stukken van maximaal 3 meter hierdoor tilt u nooit meer dan 10 kg.

Wat doet de installateur nog allemaal op locatie?


De zeilen voor de motorkruiser zijn zo gemaakt dat deze direct op de boot geplaatst kunnen worden. Het zeil is voorzien van vele voorbereidingen waardoor de dektent direct uit de doos op de boot gemonteerd kan worden.

- Wij bouwen voor u het frame op, wij raden ons hurricane frame aan. Bekijk de product pagina: Hurricane frame
- Achterkant van het zeil afwerken, de achterkant van de dektent zal middels een paar kleine aanpassingen op maat gemaakt worden. 
- Voorkant van het zeil afwerken. Het overtollige doek aan de voorkant afknippen en afwerken. 
- Verstevigingen aanbrengen

 wintertent-kotter

Bevestiging middels dopjes onderop de stootrand zou een goede manier zijn om het zeil vast te zetten. De dopjes ziet u dan ook niet zitten en kunt u er ook niet makkelijk af varen. HEt zeil zal wel langs het hout lopen waardoor dit tegen het hout aan komt, doel is om dit er zo strak mogelijk tegen aan te zetten zodat er niet of nauwelijks wrijving ontstaat. Helemaal voorkomen is lastig. 

Ondersteuning: Hurricane Frame


Bootzeil heeft voor Motorkruisers een super sterk en gemakkelijk frame ontwikkeld. Het frame bestaat uit een brede spanband die over de gehele lengte van de boot gespannen wordt over de staanders met een drukverdeldendeframe-dekzeil voet. Deze voet bestaat uit een plank op een schuim kussen welke in een PVC hoes gestikt zijn. Hierdoor wordt de druk goed verdeeld over een grotere oppervlakte en kan deze niet verschuiven op het dek. De bovenzijde van de balk wordt voorzien van het kapje met daaraan de spanbanden bevestigd die naar de bijgeleverde gespen aan de railing kunnen worden aangetrokken. 


Ook geschikt als uw boot in het water ligt


Indien u het zeil wenst te gebruiken voor een boot in het water dan is dat geen probleem. Het materiaal leent zich ervoor, een stuk afknippen is geen probleem omdat dit materiaal nooit rafelt. U krijgt extra lussen en onderdelen / pads die u aan de binnenkant van de wintertent kunt vastmaken met de lijm en plak kit. We bevestigen zo gemakkelijk op de plek van uw voorkeur lusjes en koordjes waarmee u het zeil nog beter aan de boot / railing vast kunt zetten.

LandvastenWanneer u landvasten door het zeil wenst te voeren gebruiken wij de landvast pads, deze worden op het zeil gemonteerd op de plaats van uw voorkeur met de lijm en plak kit.

Levertijd


Wanneer u besteld kunnen we ervoor zorgen dat u het ShapeX pakket doorgaans binnen 2 weken op de boot staat. 

Installatie


Omdat u aangeeft niets zelf te willen doen, maken onze installateurs het zeil dan bij u op locatie in 1 dag op maat. Extra kosten voor installatie van alleen het zeil €650,- 


Kijkt u voor meer informatie over ShapeX voor motorkruisers ook nog even op onze website: ShapeX motorkruisers (hier vindt u ook vele foto's wanneer u op "meer informatie klikt") 
* Bootzeil Lease


 spitsgat-kotter-dekzeil


Hoe werkt het?U least een dekzeil van Bootzeil inclusief frame. Voor de winter ontvangt u een opzet service en na de winter een afhaal service. In de maanden dat uw zeil niet op de boot zit, stallen wij het zeil zodat u daarvoor geen ruimte op hoeft te geven. 

Onderhoud wordt ook door ons verzorgd. Wanneer uw zeil slijtage plekken vertoont of als er bijvoorbeeld per ongeluk een scheur in zit, komt Bootzeil dit ter plaatse oplossen. 

U kunt kiezen voor 3, 5 of 7 jaar BootzeilLease. In deze jaren zorgen wij dat uw boot schoon en droog blijft. Wij komen voor de winter het zeil erop zetten en na de winter halen wij deze er weer af. Natuurlijk gaat dit allemaal in overleg. 

U betaald vooraf een vast bedrag als borg. U krijgt dit terug wanneer uw contract afloopt. Verder betaalt u de rest van het jaar een vast bedrag per maand zodat de kosten voor u goed gespreid zijn en u geen groot bedrag per maand kwijt bent. 

Een voorwaarde is dat u binnen een straal van 200km vanaf Haarlem woont. Wanneer u of uw boot verhuisd buiten deze straal, kan Bootzeil de op- en afzetservice niet meer verzorgen. U kunt het zeil wel in onderhoud houden of van de stalling gebruik maken. U kunt dan het zeil verzenden naar onze werkplaats in Haarlem. De verzendkosten zijn voor onze rekening omdat wij niet naar uw boot komen.

De kosten per maand


lease tabel


In de bovenstaande tabel zijn de maandelijkse kosten gemakkelijk te zien. U kunt kiezen hoeveel jaar u wilt leasen, de kosten worden logischerwijs lager wanneer u langer least. 


Welk dekzeil krijgt u?


De Shape X motorjacht wordt geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs van Bootzeil. ShapeX wordt gemaakt van PVC Endurance+ doek wat gefabriceerd wordt in Duitsland. Het zeil wordt opgedeeld in verschillende segmenten waardoor het goed hanteerbaar wordt. Door de installatie op locatie wordt het zeil geheel op maat gemaakt voor uw boot. Daarom past het zeil altijd!


Kan ik in de winter gemakkelijk op de boot komen?

Via de achterkant kunt u gemakkelijk in de boot komen omdat daar de dektent aan elkaar geregen wordt middels een koord. Verder is het zeil modulair en zijn deze modules met elkaar te verbinden middels sterke ritsen. Deze ritsen kunt u uiteraard ook gebruiken om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw motorjacht wanneer deze in de winter onder zeil gaat.


Als u verder nog vragen heeft, bel of mail gerust. 

Het is een behoorlijke lap tekst geworden maar ik hoop dat ik u zo goed geïnformeerd heb. Ik hoor graag wat u ervan vindt, bij vragen en/of opmerkingen kunt u mij ook altijd bellen of mailen. Indien u de aanvraag wenst te bevestigen kan dat middels een telefoontje of een reply op deze email met daarin uw adres gegevens en de locatie van de boot, ik ga dan alles voor u in orde maken.


U kunt het gehele pakket bestellen via de onderstaande link:


https://www.bootzeil.nl/hoes-dekzeil-winterdekzeil-motorkruiser-shape-x-maatwerk/


afdekzeil-motorkruiser vri-jon-dekzeil-shapex dekzeil-brandsma-pedro motorjacht winter-dekzeil-motor-kruiser wintertent-motorjacht kruiser-winterdekzeil-kopie motorjacht-winter-dekzeil-kleed-tent mpc-jetten-afdekzeil-kopie
Videos
Tags
Gerelateerde artikelen
Bootzeil voor de kampeerder
Winterweer is voor velen heerlijk weer met sneeuw- en schaatspret. Er zijn ook mensen die met dit weer weemoedig terug denken aan de lange hete zomer. Lekker in de tent of caravan op de camping met een hapje en een drankje, prettig gezelschap of juist rustig met een goed boek. Wat zou het toch mooi zijn als u nog wat door de ramen kon zien https://www.bootzeil.nl/nl/repareren-vervangen-raamfolie-transparant-raam-ven-68315321.html   of als de ritsen open en dicht konden   https://www.bootzeil.nl/nl/ritsen-vervangen-plaatsen.html   Deze klant was zo slim om de rits in zijn voortent nu al......
NIET ALLEEN BOOTZEILEN BIJ BOOTZEIL
DUURZAME OPLOSSING VOOR ALLES WAT U WILT BESCHERMEN In tegenstelliing tot wat de naam doet vermoeden heeft Bootzeil afdek oplossingen voor alles wat u mooi en droog wilt houden. Als u iets wilt afdekken maar niet weet met welke vorm u dit via de website kunt bestellen, kunt u altijd een mail sturen naar info@bootzeil.nl. Stuur dan een tekening of foto mee en ook de afmetingen. Een Bootzeil medewerker zal u dan de betreffende link sturen of een offerte maken.   Met een afwerking die ervoor zorgt dat de naden niet......
Doorbraak in bescherming van uw tuinmeubelen tegen weer en wind
Doorbraak in bescherming van uw tuinmeubelen tegen weer en wind De loungebank, de BBQ buitenkeuken, de hardhouten tuintafel set. Je ziet de meubelen in de tuin ieder jaar weer mooier worden. Zat vroeger elk gezin nog op plastic stoeltjes buiten. Nu is de tuin een gezellig verlengstuk van binnen. De tuin wordt verrijkt met prachtige buitenkeuken van hout met mooie barbecues ingebouwd en met prachtige lounge hoekbanken gemaakt van mooie materialen en heerlijke kussens. Harmonica zonneschermen beschermen tegen de zon en maken het geheel knus en gezellig. Ontwikkeling van......
Zelfs een hoes voor het stuurwiel
Als u niet aan het varen bent wilt u natuurlijk uw boot beschermen tegen vuil, vocht en aanslag voor in de zomer en de winter. En daarvoor leveren wij prachtige dekzeilen precies op maat, voor elk type boot. Maar wist u dat wij ook speciaal voor het stuurwiel hoezen maken. En uiteraard ook op maat. Driehoek Nu zou u kunnen denken; hoe meet je nou een stuurwiel het beste op? De crux zit ‘m in de driehoeken en is eigenlijk heel simpel. Een aantal jaren geleden vertelde Douwe, een......
Met een paar muisklikken
Het bestellen van uw dekzeil, het laten reinigen of impregneren van uw zeilen of tent, het maken van een afspraak voor reparaties of het bestellen van onderdelen; bij Bootzeil gaat dat allemaal heel simpel met een paar muisklikken. En dat alles op de door u gewenste maat. Unieke werkwijze Bij ons zijn productie en de logistiek perfect op elkaar afgestemd. Daardoor is het mogelijk om veel keuzes te maken en toch snel een reservering online te kunnen maken. Het maatwerk wordt daarbij versmolten met serieproductie. Waarbij de prijs uiteraard......
Lekker dobberen
Als liefhebber van vissen gaat er meestal niets boven het heerlijk dobberen op het water. Op een rustig stuk water en genieten van de dobber, de rust en het uitzicht. Met de eigen visboot er op uit! En na afloop natuurlijk weer netjes afgedekt aanmeren voor het volgende vissersuitje. Onze Bootzeil klassieker is dan een prima afdekzeil. Amstel UVX Ons dekzeil met de schuine stokken noemen wij Amstel UVX. Een perfecte oplossing voor zo’n 99% van alle vissersboten. Een standaard doek welke wij precies op maat maken voor uw......
Endurance+, ons eigen lichtgewicht
Trots zijn we op de eigen ontwikkeling van ons materiaal, Endurance+. Samen met Heytex uit Duitsland hebben we innovaties doorgevoerd in het dekzeil. Waarom? We vonden de bestaande zeilen allemaal veel te zwaar en lastig te bewerken. Zeker voor grotere boten. Dat moest eenvoudiger kunnen, vonden wij. En inmiddels velen met ons. Meerdere lagen Het Endurance+ zeil is opgebouwd uit meerdere lagen en is een hightech Bisonyl variant. Hierdoor is het supersterk en duurzaam en goed beschermd tegen alle mogelijke weersinvloeden. Een volwassen man heeft al zijn kracht nodig......
Bedek uw Flybridge
Met de Flybridge heeft u een super uitzicht over het water. Op de brug kunt u alles overzien tijdens het navigeren. Een heerlijk sportieve boot die u natuurlijk goed wilt beschermen tegen regen en wind. Bij Bootzeil leveren wij dekzeilen die ook perfect passen op uw flybridge. Ideaal voor de winterperiode. ShapeX Dit winterkleed is ideaal voor uw flybridge. Voorzien van een rits om de drie meter waardoor het makkelijk hanteerbaar is. We hanteren hiervoor een standaard van 7,5 meter breed. Het materiaal is van PVC Endurance+ zeildoek, superieure......
Reacties op dit artikel
0 Reacties | Voeg een reactie toe...